Who the F.. is Annies Werk?


Grafisch ontwerper, illustrator en handige Harry met een liefde voor "mooie dingen maken". Dat is Anne Broeren. 


Na haar studie kon ze gelijk aan de slag bij Studio Job. Een kunst- en designcollectie dat gedurfde producten en sculpturen over heel de wereld tentoonstelt. Hier heeft Anne gewerkt aan verschillende uiteenlopende projecten en haar kennis en vaardigheden op diverse gebieden verder ontwikkeld. Als all-round vormgever, lees; professionele knutsellaar en later als grafisch ontwerper.   (https://www.studio-job.com/)


Haar grafisch hart was zo groot dat ze in 2020 haar eigen onderneming is gestart onder de naam 'Annies Werk'. Het begon met kerstkaarten, maar liep al snel uit de hand naar meer grafisch drukwerk. Iconische illustraties met een stout randje, dat is wat ze het liefste maakt. Te vinden bij verschillende verkooppunten in Nederland. (https://www.instagram.com/annies.werk/)


Echter, haar creativiteit en interesse reiken verder dan alleen grafisch ontwerp. Onlangs heeft Anne zich gestort op tuften en is ze bezig haar vaardigheden op dit gebied verder te ontwikkelen. Experimenterend met verschillende kleuren, texturen en vormen om te begrijpen hoe ze haar grafische vaardigheden kan toepassen bij textielontwerp.


Met de Pippi langkouw uitspraak: "Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan" in het achterhoofd, zijn er maar weinig nieuwe uitdagingen die ze niet aan durft te gaan.